PRE-LAUNCH TILBUD!#TeamMovo har store ambisjoner er å bli en av de største leverandørene av elektrisk sparkesykler på det nordiske markedet, derfor har vi nå et supertilbud på alle våre modeller der du kan spare mye opp til 40% på utvalgte enheter. Er det noen gang du skal kjøpe en elektrisk sparkesykkel så er det nå - gjør et fantastisk kupp i dag!

Vi kommer til få inn flere modeller med forskjellige styrker på batteri og motor og vi vil gi deg som kunde de beste alternativer på markedet. I forbindelse med lansering av vår nye nettbutikk har vi nå en pre-launch kampanje som gir deg gode rabatter på alle våre enheter. Vårt mål er å tilby deg som kunde de beste modellene til den beste prisen på markedet. En elektrisk sparkesykkel er det perfekte transportmiddelet for deg som vil ta vare på miljøet og komme deg raskt frem!

Alle som bestiller en enhet eller flere under kampanjen kommer å få en rabattkode (gjelder på ordinærpris etter kampanje-slutt) som du kan bruke selv eller gi til en bekjent.

På grunn av et veldig stort bestillingsvolum kan du dra nytte av vår pre-launch kampanje i hele 4 uker! Du tjener selvsagt mest på bestillingene i de første ukene (grunnet litt lengre leveringstid*), men for hver uke som går vil prisene øke litt utover i kampanje perioden. Ønsker du ekspress frakt på din bestilling også det mulig på noen enheter (til ordinær pris pluss frakt).  Har du spørsmål om kampanjen send oss en mail på kundeservice@movo.no

KLIKK HER FOR FANTASTISKE PRE-LAUNCH TILBUD!

*På alle modeller under pre-launch kampanjen har vi en leveringstid på 6-10 uker fra bestillingsdato.