Vi i #TeamMovo brenner for miljø og ny teknologi og vi har store ambisjoner om å bli en av de største leverandørene av elektrisk sparkesykler på det nordiske markedet!

Vi er en abisiøs gjeng med en målsetning om å kunne levere de beste elektriske sparkesyklene på markedet. Når vi velger ut hvilken sparkesykler vi ønsker å satse på er det viktigste av alt kvaliteten på batteri og motor. Nettopp derfor har vi lansert movo.no med å tilby produkter som er best på kvalitet og spesifikasjoner! Med vårt brede utvalg som kommer til å vokse med tiden er vi er skrå-sikre på at vi har noe som passer dine behov. Hvis ikke kan du sende oss en mail med hva du ønsker, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vi lever for å gi deg den beste kundeservice og dersom du lurer på noe kan du sendes oss en mail på kundeservice@movo.no eller en melding via vår facebook side.

Vi holder til på Eikenga 15 (0579, Oslo) og tar gjerne en prat om produktene våre over en kopp kaffe. Ønsker du å prøve før du bestiller din favoritt ordner vi veldig gjerne en prøvekjøring for deg! Ring oss for å avtale tid - vi ser frem til å høre fra deg!

PS: Ønsker du og bli distributør for Movo vennligst ta kontakt med oss via mail forhandler@movo.no