VANLIGE SPØRSMÅL OM MOVO

Vi godtar betalinger via Stripe der du kan betale med Visa, Mastercard eller via Paypal der du betaler gjennom din Paypalkonto.
Når betalingen er bekreftet, vil det fortsette med forsendelsen med utvalgt transport. Selgeren skal levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen til kunden. Vi informerer kunden med sporingsinformasjon når varen er mottatt fra transportselskapet. Vi sender bestillinger over hele Norden. Er det en bestillings vare skal kunden motta varen innen 70 dager.
Vi sender alle pakker med Posten Norge.
Det avhenger av hvilken modell du kjøper. Under hver eneste produkt finnes det mer informasjon om rekkevidden på sparkesykkelen.
Ja det kan du! Vi har reservedeler til alle våre sparkesykkel. En del av reservedelene og tilbehør kan vare bestillingsvare men send oss en mail så gir vi svar på når vi kan få delen på lager.
Det varier fra enhet til enhet men maks vekten er mellom 120-150 kg.
Som med alle andre transport midler må du ta visse forholdsregler. Det anbefales å bruke sko med godt grep og alltid kjøre med en hastighet som er trygt for deg og de rundt deg. Vennligst referer til manualen for ytterligere informasjon.
Sparkesykkel er svært enkel og kan kjøres på alle typer terreng, forutsatt at du ikke mister festet eller trekk-kraften. Glatte overflater eller løs sand er ikke anbefalt å kjøre på.
Oppbevar din enhet på et tørt sted. Vi anbefaler å ikke utsett enhetene våre for varme direkte fra solen. De bør heller ikke lagres i varme rom/områder. For en ikke-vanlig bruker, anbefaler vi å lade batteriet helt annenhver måned for å opprettholde og forlenge batterilevetiden.
Ja, alle våre enheter går gjennom produksjonstester. Men den oppgitte batterikapasiteten kan variere avhengig av temperatur i omgivelsene, førerens vekt, og kjøre-stil.

Du har ifølge norsk lov 14 dagers angrerett og kan returnere pakken til oss for å heve kjøpet. Merk at produktet må være i samme stand som da du mottok det. Det vil si at produktet må ikke ha vært u bruk.

NB! Dersom produktet du har spesial bestilt gjelder ikke angreretten.

Du kan kontakte kundeservice ved å ringe oss på telefonnummeret under!
Du kan også besøke på hovelageret vårt, men husk å avtale med oss på forhånd.

Movo™ by In Demand AS
Eikenga 15, 0579, Oslo

Telefon: 46 54 92 55
Epost: kundeservice@movo.no